AKSARAY / GÜLAĞAÇ - Demirci İmam Hatip Ortaokulu

Kas

Bütün öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutlarız.

Kas

ATAMIZIN VEFATININ 84.YILI MÜNASEBETİYLE OKULUMUZDA ANMA ETKİNLİĞİ GERÇEKLEŞTİRDİK. BÜYÜK ÖNDER ATATÜRK'Ü RAHMET, MİNNET VE ÖZLEMLE ANIYORUZ...

Ekm

Aksaray'da düzenlenen 4. Kitap Fuarına okulumuz öğrencilerini de götürdük! Öğrencilerimizin heyecanı gözlerinden okunuyor.

Kitaplarla geçirilen her saniyenin çok kıymetli olduğu anlayışıyla hareket ediyoruz.

Ekm

MEVLİDİ NEBİ HAFTASI KUTLAMA PROGRAMIMIZ VE ARDINDAN YEMEK İKRAMIMIZ

Eyl

Tüm öğrenci ve öğretmenlerimize hayırlı olması temennisiyle.

Eyl

Okulumuzda göreve başlayan Müdür Yardımcımız Ali Onur KOÇAK ve İngilizce Öğretmenimiz Ergün AK'a hoşgeldinz diyoruz.

May

İlçemizde okullar arıs yapılan Kuran-ı Kerim'i güzel okuma yarışmasında okulumuz adına yarışan Mustafa Can BORA ve Zarife Naz ŞEN'i tebrik ederiz. Koordineli çalışmalarından dolayı DinKültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenimiz Gamze İNEL 'e teşekkür ederiz.

May

Okulumuz İmkanları ölçüsünde Fen Bilimleri,Bilişim,Görsel Sanatlar, Müzük , Teknoloji Tasarım ve Yabancı Dil gibi sınıflar oluşturuldu.

Mrt

Okulumuz Türkçe öğretmeni Çetin POTUK tarafından öğrenciyi tanıma teknikleri konusunda çalışma yapılmıştır.

Mrt

Sportif etkinlikler kapsamında; Gençlik ve Spor Bakanlığı ile işbirliği yapılarak öğrencilerin ilgi duyduğu alanlara yönelik

(futbol,basketbol,voleybol,hentbol,masa tenisi, badminton, eskrim, atletizm, güreş, okçuluk, atıcılık, binicilik, dağcılık, izcilik

su sporları(yüzme, atlama, su topu, rafting, yelken), savunma sporları (karete, tekvando, judo), satranç etkinlikleri vb.

alanlarda okul takımları oluşturuldu. Okulumuzda her öğrencinin kendini bir spor dalında geliştirmesi için fırsatlar sunulmaktadır.

Kas

Covid-19 sürecinde eğitim-öğretimi etkileyen güncel sorunlar hakkında okulumuzda seminer verildi.

Kas

Öğrencilerimizle birlikte Kasabamızda bulunan camilerde müezzinlik uygulamalarımız hız kesmeden devam ediyor. Demirci Kasabasındaki Minareli camii'nde bu gün cuma namazında müezzin kayyımlık uygulaması gerçekleştirdik. Öğrencilerimize gerçekleşmesinde katkıda bulunan Çetin Potuk hoocamıza ve idare ekibimize  teşekkür ederiz.

Mrt

OKULKUMUZ TÜRKÇE ÖĞRETMENİ ÇETİN POTUK TARAFINDAN KIRK ŞAR KIRK ŞİİR ETKİNLİĞİ YAPILDI.