AKSARAY / GÜLAĞAÇ - Demirci İmam Hatip Ortaokulu

Demirci İmam Hatip Ortaokulu

Adres
DEMİRCİ BELDESİ KALEALTI MAH. ANDIRT DURAN BAĞIRGAN CAD. NO: 8 GÜLAĞAÇ / AKSARAY
Vizyon
Demirci İmam Hatip Ortaokulu olarak;her gün daha iyiye ulaşmak için çalışan,herkesin destek olduğu,her öğrencinin başardığı ve tüm imkansızlıkları yenmiş bir okul olmak
Misyon
Milli Eğitim Temel Kanununda yer alan genel ve özel amaçlara uygun olarak; Öğrencilerimizin bireysel yeteneklerini dikkate alarak öğrenmelerini,bilgili,becerikli özgüvenli olmalarını,çevresi ile iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışları kazanmalarını,olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmelerini,çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanmalarını,gelişen teknolojiyi izleyip kullanabilmelerini,liderlik özelliklerinin yanı sıra işbirliği ve takım çalışmalarına yatkın bireyler olmalarını sağlamaktır.
08.30-15.30
KALORİFER
İNGİLİZCE, ARAPÇA
Öğretmen servisi mevcuttur.
Her yarım saatte bir kasabamızdan şehre servis imkanı sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri
DEMİRCİ BELDESİ KALEALTI MAH. DURAN ANDIRT BAĞIRGAN CAD. NO: 8 GÜLAĞAÇ / AKSARAY
İl merkezine 27 ilçe merkezine 7 km uzaklıktadır.
futbol ve voleybol turnuvası
Kitabını Al da Gel Projesi